top of page

pågående projekt,
Pool- Ett nöje för hela familjen

Alldeles utöver det vanliga,
med extra allt!

 

Vi är i SVEDALA!

I Svedala kommun har vi på Optimera Homes Fastighetsförmedling fått äran att vara en del av ett spännande och berikande projekt.

Tillsammans med vårt dedikerade team har vi skapat en drömmarnas utomhusmiljö som kombinerar en imponerande poolbyggnad med en lockande och harmonisk utemiljö.

I hjärtat av Svedala kommun, omgivet av naturskönhet och lugn, tar vårt projekt form och blir verklighet. Varje steg har präglats av noggrann planering och omsorgsfullt valda material för att skapa den perfekta balansen mellan funktionalitet, skönhet och njutning.
 

Poolbygget har varit en spännande resa, där vi har använt vår expertis och erfarenhet för att skapa en pool som är både estetiskt tilltalande och av högsta kvalitet. Varenda detalj, från poolens form och storlek till de eleganta materialvalen, har noggrant övervägts för att skapa en plats där familjen kan slappna av och njuta av härliga bad i sitt eget privata paradis.
 

Men vårt arbete sträcker sig långt utöver poolens kant. Vi har också skapat en utemiljö som är lika lockande som den är inbjudande.
Genom att ta vara på den rika växtligheten som omger trädgården och genom noggrann planering av poolområdets utformning, har vi gett hela trädgården en helt ny och förtrollande mening. 
Tillsammans med harmoniska vattenfunktioner och välplacerade sittplatser har vi skapat en atmosfär som inbjuder till avkoppling och gemenskap.

 

Vi har haft nöjet att se detta projekt ta form och utvecklas från en idé till verklighet. Varje stund av arbete har varit inspirerande och givande, och vi är glada över att ha fått vara en del av att förverkliga våra kunders drömmar.

1.png
2.png
4.png
bottom of page