top of page

MODERNT byggföretag med sinne för detaljer

Med en bakgrund inom polismyndigheten har ledningen på Optimera Home en djup hängivenhet för säkerhet, trygghet, regelrätt och korrekt utfört arbete. Denna erfarenhet präglar vårt företags förhållningssätt och gör att vi prioriterar dessa aspekter som självklarheter i allt vi gör.

 

Optimera Home är det ultimata valet för dig som söker efter en pålitlig och professionell totalentreprenör inom bygg- och renoveringsbranschen. 

 

Med en gedigen erfarenhet och en passion för att skapa vackra och funktionella hem, är Optimera Home den perfekta totalentreprenören för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet.

Vår expertis sträcker sig över hela spektrumet av bygg- och renoveringsprojekt, från mindre projekt som enkla badrumsrenoveringar, till mer omfattande projekt som totalrenoveringar eller nyproduktion av bostäder. Vi har den tekniska kunskapen och kompetensen som krävs för att hantera alla typer av projekt, och våra projektledare och hantverkare är välutbildade och erfarna inom sina områden.

 

Vi förstår att det kan vara överväldigande att påbörja en renovering eller ett byggprojekt, och vi är här för att göra processen så smidig och enkel som möjligt. Vi arbetar med dig genom hela processen, från planering och design till byggnation och avslutande inspektioner. Vårt mål är att du känner dig helt trygg och nöjd med resultatet från början till slut.

 

Tack vare vår långa erfarenhet har vi skapat goda samarbeten och kan därmed tillåta oss att vara kräsna. Vi använder endast högkvalitativa byggmaterial. Vi arbetar alltid för att uppnå de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet, och vi garanterar att varje projekt vi utför utförs på ett noggrant och professionellt sätt.

 

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för ditt nästa bygg- eller renoveringsprojekt, kontakta oss på Optimera Home. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj.

Vi är din totalentreprenör.

VÅR VÄRDEGRUND

Vi är noga med att ta vårt ansvar. Både för miljön och våra tjänster.

Vi levererar det vi lovar och tar kundernas förtroende oerhört seriöst. 

Vår drivkraft på Optimera Home är att ta ansvar för hela processen- från början till slut- för att garantera att du blir nöjd!

Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och lägger stort fokus på vår goda service och förtroendet från våra kunder.

Därför arbetar vi alltid nära dig som kund med en öppen, flexibel, lojal och ärlig kommunikation för att säkerställa att resultatet blir som du önskat. 

Vi nöjer oss inte med att möta dina förväntningar, vi vill överträffa dem!

Vår vision & våra löften

Vi vill hitta de bästa lösningarna för dina behov. Din vision är vår!

Vårt löfte är att göra vårt yttersta för att din vision ska bli verklighet. Genom ett professionellt bemötande och en lyhördhet inför dina önskemål tar vi ansvar för att du blir nöjd med slutresultatet. Din vision är vår kompass. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte.

bottom of page