top of page

pågående projekt,
Tillbyggnad- Villa Dalby

Alldeles utöver det vanliga,
med extra allt!

 

Vi är i DALBY!

Vi bygger ut!
Den nya tillbyggnaden kommer att ge familjen värdefulla extra kvadratmeter att njuta av.

Även om det kanske inte är ett storskaligt projekt, kommer det definitivt att påverka villans yta och ge betydligt mer utrymme för samvaro och rörelse.
Tillsammans med familjen har vi varit involverade i hela processen, från att lyssna på deras önskemål och krav till att ta fram detaljerade skisser och ansöka om bygglov. Vår målsättning är att erbjuda en smidig och problemfri process så att kunden kan fokusera på att se sin dröm bli verklighet.

 

Vi är dedikerade till att skapa en tillbyggnad som inte bara passar familjens behov och estetiska preferenser, utan även integreras sömlöst med befintliga strukturer.
Genom att hålla en nära dialog och samarbeta med familjen kan vi säkerställa att varje aspekt av byggprojektet är noggrant genomtänkt och att deras förväntningar överträffas.

 

Optimera Home är passionerade när det gäller att förvandla hem och göra drömmar till verklighet. Vi strävar efter att erbjuda en enastående kundupplevelse genom att sätta våra kunder i fokus och leverera överlägsen kvalitet och service.

Vi är glada över att få vara en del av detta familjeprojekt och ser fram emot att se deras glädje när de tar sin nybyggda tillbyggnad i bruk.

bottom of page